Kaakam.nl presenteert een unieke schrijf wedstrijd, “De beste schrijver van 2007”, aan haar lezers en leden. De wedstrijd is voor iedereen onder 25 jaar toegangelijk, zolang je maar bij ons aangemeld als lid. Het verslag mag alleen in het Nederlands geschreven worden en je mag googlen voor je onderzoek maar vergeet niet de links in de referentie gedeelte van je verslag op te nemen.

Schrijf wedstrijd: Geschiedenis Tamils uit Sri Lanka

Zoals de titel klinkt willen we graag een verslag van minimaal 4 X A4, of juist meer, over de geschiedenis van Tamils uit Sri Lanka. Het verslag mag alleen in het Nederlands geschreven worden en je mag googlen voor je onderzoek maar vergeet niet de links in de referentie gedeelte van je verslag op te nemen.

Voorbeeld:

Een mix tussen feiten en eigen schrijfkunst “vanaf welk jaar zijn de Tamils aanwezig in Sri Lanka en in welk jaar zijn ze gevlucht naar Westerse landen o.a. Nederland”.

Deadline:

Deadline is tot vrijdag 21 December 2007. Op 22 december worden alle ingezonden stukken online geplaatst, zodat iedereen elkaar stuk kan lezen.

Paragraaf:

-letterytpe arial 10, regelafstand 1.

-minimaal 4 pagina's.

-gebruik van internet mag indien bronvermelding is bijgesloten als je citeert van andere pagina's.

Bekendmaking van de winnaar:

De bekendmaking van de winnaar is op Nieuwjaarsdag, 1 januari 2008

Juryleden:

Er zijn 4 verschillende soorten juryleden aanwezig om alle verslagen na te lezen en te becijferen tussen 1 en 10. Uit het resultaat wordt de winnaar bekend gemaakt.

De wel verdiende prijs:

Een Samsung600 Prepaid Mobiel met 10 euro beltegoed dus totale waarde van 80,- euro.