Geachte heer / mevrouw,

Hierbij vragen wij uw steun in het rapporteren en observeren van het conflict in Sri Lanka! Wij willen vooral het Tamil perspectief naar voren brengen doormiddel van onze blogger www.tvlnews.blogspot.com

Wij betreuren het dat de situatie in Sri Lanka lijkt te ontaarden in een open conflict tussen de LTTE (LIberation Tigers of Thamil Eelam) en de Sri Lankaanse regering omtrent een civiel conflict dat via een dialoog had kunnen worden opgelost maar waarin een partij nu kiest om grof geweld toe te passen om haar doel te bereiken.

Hopende dat u wilt gaan meewerken om een actie groep op te zetten om het recht van de Tamil sprekende minderheid veilig te stellen doormiddel van het dialoog!

Wij constateren echter dat de huidige initiatieven van de president van Sri Lanka doormiddel van een ALL PARTY CONFERENCE weinig vruchten heeft afgeworpen in het toe doen komen van concrete voorstellen in het oplossen van het decennia oude civiele conflict.

Mogen wij u nogmaals vragen om uw steentje bij te dragen om dit bloedige conflict op Sri Lanka niet te doen vergeten, en hen die al jarenlang doormiddel van dialoog en helaas ook geweld, terecht vragen voor zelfbeschikking, niet af te schilderen als terroristen.

Wij hebben uw steun nodig om het international erkende gelegitimeerde recht van de Tamil sprekende minderheid veilig te stellen en haar niet te isoleren!

Met vriendelijke groet,

TVLnews team

TVLnews@hotmail.com