Over ons; Stichting Siva for Kids

Stichting Siva for Kids is een politiek en religieus onafhankelijke organisatie die zowel voorziet in noodhulp als in ontwikkelingshulp op lange termijn door middel van samenwerking met lokale bewoners, overheidsinstellingen en internationale organisaties. Het doel van Siva for Kids is het bieden van actieve hulp aan kinderen zonder onderscheid te maken naar ras, godsdienst, politiek, cultuur of geslacht. Daartoe ontwikkelen en verwezenlijken de organisaties projecten om de levensomstandigheden van kinderen in hun eigen omgeving (met inbegrip van families en gemeenschappen) te verbeteren. Het Verdrag voor de Rechten van het Kind vormt het conceptuele kader voor de activiteiten van Siva for Kids.

In eigen land geeft Stichting Siva for Kids voorlichting aan het publiek, waaronder kinderen en jonge mensen, over de oorzaken van onderontwikkeling, oorlog, armoede en natuurrampen samen met de rechten van het kind . Stichting Siva for Kids verwerft fondsen om haar doelen te bereiken.

Stichting Siva for Kids streeft ernaar om positieve veranderingen te brengen in het leven van kinderen door hen en hun omgeving te helpen en te stimuleren met activiteiten en projecten.

Stichting Siva for Kids werkt samen met verwante organisaties in landen die een soortgelijke missie en visie hebben .

Voor meer informatie visit onze website op: http://www.siva4kids.org