Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Noodweer

  • Bianca

    Hallo allemaal,

    Het lijkt wel of het niet ophoudt met de ellende in Sri Lanka. Momenteel is de regenperiode in het noorden en oosten van Sri Lanka. Maar het regent in heel Sri Lanka

    Volgens de Sri Lankanen uitzonderlijk. Na de Tsunami is alles veranderd zeggen zij: het weer, de mensen en de omstandigheden.

    Vandaag was op het journaal dat er na hevige regenval opnieuw circa een half miljoen mensen dakloos zijn geworden door de overstromingen.

    Het is triest! De mensen vragen zich af waar de hulp blijft van het grote geld uit Europa. Een vraag die begrijpelijk is. Er zitten nog steeds mensen in tentenkampen.

    Inderdaad, waar is het grote geld van de 555 actie gebleven…. niet voor hulp.

    De mensen zelf hebben de draad van het leven zo goed en zo kwaad als mogelijk weer opgepakt. Doch men heeft nog steeds dringend behoefte aan hulp.

    De hulp die is geboden, is merendeels afkomstig van privehulp, opgezet door particulieren.

    Onze vraag is waar is 555 met hulp van gelden en goederen? Waar zijn de miljoenen gebleven? WAAR BLIJFT HET GELD VAN GIRO 555???

    Na deze hevige regenbuien is er weer ellende bijgekomen.

    Wij blijven de mensen helpen! De komende maanden zullen wij helpen waar het nodig is, zodat deze mensen ook in deze zware tijd door komen.

    Het belangrijkste is om ze te voorzien in hun dagelijkse levensbehoeften, en we houden samen met onze contactpersonen in de gaten waar en wat er gedaan moet worden. Als is het een druppel op een gloeiende plaat wat we doen. Beter iets dan niets!!!

    Het valt ons zwaar om weer om uw hulp te vragen.

    Maar wilt u samen met ons de mensen in Sri Lanka een warm hart toedragen?

    Uw bijdrage is meer dan welkom op rek.nr. 46.70.58.563 ten name van Stichting Help Sri Lanka Nu! te Winterswijk.

    Met vriendelijke groet,

    Ravi & Bianca

    Stichting Help Sri Lanka Nu!

  • Wim Kr.

    Gek om te zeggen op dit moment misschien, maar vele druppels maken wel een regenbui!

    Een prima initiatief!!